Kule Kråker


Kule Kråker


Kule Kråker er en fritidsklubb for unge med nedsatt funksjonsevne fra 13 år og oppover. Vi holder til i det gamle fjøset og i tredje etasje i låven.  Vi startet opp våren 2016 og har fast klubbkveld annenhver mandag. Det er på mandager i lik uke. Tanken rundt dette tilbudet er at ungdommene skal ha et sted å få nye venner og bare ha det gøy sammen. Til nå har det vært mellom 10-15 ungdommer her hver gang og vi har hatt det så fint sammen.

​ Vi holder til i Låven på gården og der har vi billiard, kort, brettspill, playstation, musikk, disco og tegnesaker. Vi serverer litt å bite i og drikke hver gang. Vi prøver å fokusere på sunne ting som smoothie, frukt og grønsaker. Når været tillater det er vi ute på gårdens område. Vi har bålpanne og flere morsomme uteaktivteter. På gården er det høner og ender, og de som vil kan selvfølgelig hilse på disse når de er her. ​


Hva vi gjør

Vi har temakvelder som Halloween, kinokveld, spillkveld, juleverksted og innspilling av musikk i lydstudioet.

Oppdateringer

Vi har en facebookgruppe hvor all informasjon blir lagt ut, den heter «Kule Kråker – Klubben på Søndre Vettre gård» Be gjerne om å bli medlem der.

Pris

Dette tilbudet koster 100 kr pr gang og eventuell ledsager er gratis. Med i prisen er mat og drikke.

Foto fra Kule Kråker