Personvern

Personvern


INNSAMLING AV OPPLYSNINGER VED BRUK
AV PANUA.NO

INFORMASJONSKAPSLER

Enkelte informasjonskapsler trengs for at nettsidene skal fungere så bra som mulig.

PANUA har lukket for kommentarer. Men hvis du likevel mot formodning skulle klare å legge igjen en kommentar, kan du huke av for at navn, e-post og nettsted skal lagres. Denne informasjonen lagres da i en informasjonskapsel og det er for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil PANUA opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for Husk meg, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

ANALYSER

For og kunne se hvordan besøkende av panua.no bruker nettsidene samles det inn anonym informasjon. Dette brukes til å forbedre b-von-bs tjenester og din brukeropplevelse.

Informasjonskapsler på Panuas hjemmeside tillater å spore hvilke lenker som åpnes, din nettleseradferd, hvilken enhet du benytter, koblinger til sosiale medier og samle annen data. Dette gir B von B muligheten til å tilby deg en bedre brukeropplevelse på hjemmesiden, og å forbedre ytelsen på tjenestene som PANUA tilbyr.

Informasjon om bruk av b-vonb.no samles automatisk inn når du bruker nettsiden, inkludert metadata, informasjonskapsler, enhet, loggfiler, og plassering. Denne informasjonen inkluderer spesifikk data om din interaksjon på panua.no, innhold og lenker, IP-adresse, dato nettsiden benyttes, nettleser, informasjonskapsler, språkinnstillinger og informasjon om din enhet. D.v.s. operativsystem, innstillinger, applikasjons id-er og id på enhet. Noe av denne informasjonen kan gi en omtrentlige geografisk plassering.

AKSIMET

Aksimet samler informasjon om besøkende som legger igjen, mot formodning 🙂 , kommentarer på panua.no. Informasjonen som da samles inn er kommentatørens IP adresse, avatar og side url. (I tillegg til all annen informasjon du klarer å lure inn sånn som navn, brukernavn, e-postadresse og selve kommentaren.)

GOOGLE OG GOOGLE ANALYTICS

PANUA benytter analyseverktøyet levert av Google Analytics for å samle informasjon om hvordan du bruker panua.no. Google Analytics plasserer en informasjonskapsel i din nettleser for å identifisere deg som en unik bruker til neste gang du besøker panua.no. Hver informasjonskapsel kan ikke brukes av andre enn Google for Google Analytics. Informasjonen fra disse kapslene kan overføres og lagres i andre land enn Norge. Informasjonen som samles inn inkluderer ikke data som navn, adresse, etc., men kan brukes og deles av Google og Google Analytics i samsvar med deres personvernerklæringer. Du kan kontrollere teknologien panua.no benytter i informasjonskapsel-banneret som vises øverst når du først besøker panua.no. Ved å bruke utvidelser i nettleseren din som Disconnect og Ghostery kan du deaktivere disse.

INNEBYGD INNHOLD FRA ANDRE NETTSTEDER

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

HVEM PANUA DELER DINE OPPLYSNINGER MED

PANUA deler ikke dine opplysninger.

TRYGG OPPBAVARING AV DINE OPPLYSNINGER

Det er kun informasjon om PANUAs kunder eller andre som har henvendt seg direkte til PANUA som oppbevares. Informasjon som det er snakk om gjelder kun navn, e-post, telefonnummer og ev. adresse som dere selv har oppgitt, og oppbevares på ett lukket område og er passordbeskyttet.

HVOR LENGE PANUA OPPBEVARER OPPLYSNINGER OM DEG

Hvis du mot formodning klarer å legge igjen en kommentar på panua.no, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at PANUA kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. Annen informasjon (navn, e-post, adresse og telefonnummer) som du har gitt på ett tidligere tidspunkt via korrespondanse med PANUA oppbevares til du ev. ber om at dette slettes.

RETTIGHETENE DINE NÅR DET GJELDER OPPLYSNINGER PANUA HAR OM DEG

Som nevnt lagres ikke mer personliginformasjon enn det som er nevnt over. Har vi tidligere vært i kontakt eller du har brukt kontaktskjemaet på siden for å komme i kontakt med PANUA, så kan du på ett hvert tidspunkt ta kontakt med PANUA hvis du ønsker å vite hva slags informasjon som PANUA har lagret. D.v.s. navn e-post og adresse. Dette er ev. informasjon du tidligere har gitt til PANUA. Har du spørsmål utover dette så ta kontakt.

HVOR PANUA SENDER OPPLYSNINGER OM DEG

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer. Ellers sender ikke PANUA ut noen opplysninger om deg.

TILLEGGSINFORMASJON

Har du spørsmål utover det som står her så nøl ikke med å ta kontakt med meg på post@panua.no